Werkwijze

Werkwijze

Graag kom ik geruime tijd van te voren langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We bespreken dan jullie wensen, ideeën en dagindeling en leren elkaar wat beter kennen. Als jullie na het kennismakingsgesprek besluiten om met mij in zee te gaan dan houden wij tot de trouwdag contact met elkaar via email en/of telefoon. De trouwlocatie en eventuele locatie(s) voor een fotosessie bezoek ik uiteraard van te voren zodat ik niet voor grote verrassingen kom te staan. Ook neem ik contact op met jullie ceremoniemeester.

Levering van de foto’s

Ik lever de geslaagde foto’s op hoge resolutie, gemiddeld, binnen 2 weken. Binnen een dag ontvangt u een aantal foto’s per e-mail als voorproefje.  Als u kiest voor een trouwalbum dan duurt het ongeveer 4 weken voordat u het album ontvangt.

Nabestellingen

Omdat jullie alle foto’s op hoge resolutie krijgen kunnen de foto’s afgedrukt worden,waar, wanneer en hoe jullie maar willen. Ook is het natuurlijk mogelijk om ze te gebruiken voor een website, facebook-pagina, canvas print, of op welke manier dan ook. Alle foto’s zijn vrij van copyright en er zijn verder geen kosten aan verbonden.

HomeShare on FacebookTweet this PostLinks